دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

انهدام کاروان آمریکایی در جنوب عراق

منابع عراقی گزارش دادند که یک کاروان حامل تجهیزات لجستیک متعلق به آمریکاییها در استان الدیوانیه هدف قرار گرفت و منهدم شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۵۱۷

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری عراقی از هدف قرار گرفتن یک کاروان متعلق به نظامیان تروریست آمریکا در جنوب این کشور خبر دادند.

 

کانال تلگرامی صابرین نیوز خبر داد که این کاروان حامل تجهیزات لجستیک متعلق به آمریکاییها بوده است که در استان الدیوانیه هدف قرار گرفت و منهدم شد.

 

گروه «المقاومه الدولیه» نیز با انتشار بیانیه‌ای، ضمن بر عهده گرفتن مسئولیت این حمله، خبر داد، این حمله ساعت ۲۲ و ۴۵ دقیقه شامگاه امروز صورت گرفته است.

 

این گروه از نیروهای امنیتی عراق خواست که تا جای ممکن، از کاروانهای آمریکایی دوری کنند؛ زیرا جنگ گروههای مقاومت با اشغالگران زمانی پایان می‌پذیرد که از خاک عراق خارج شوند.

 

پس از مصوبه پارلمان عراق درباره لزوم خروج تمام نظامیان بیگانه از خاک این کشور و تعلل بغداد در این امر، کاروان‌های لجستیکی ائتلاف آمریکایی هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار می‌گیرند.

 

کاروان‌های آمریکایی یا از جنوب با عبور از مرز کویت یا از شمال غرب با عبور از گذرگاه غیر قانونی «الولید» در استان نینوی وارد عراق شده و تجهیزات مورد نیاز نظامیان آمریکایی مستقر در عراق را حمل می‌کنند. ائتلاف آمریکایی برای در امان ماندن از این حملات و انفجارهای کنار جاده‌ای برای انتقال تجهیزات خود از شرکت‌های بومی عراقی کمک می‌گیرد.

 

گروه‌های عراقی تاکید دارند که دولت عراق با عمل به مصوبه پارلمان این کشور، باید نیروهای بیگانه را از عراق اخراج کند.

 

پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸ در پی اقدام تروریستی آمریکا در ترور سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و ابومهدی المهندس نائب‌ رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نیروهای بیگانه از خاک این کشور را تصویب کرد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار